Tenenwarmer 8 uur - Thermopad - voetenwarmers voor winterse kou

PDFPrintenE-mailadres
zelfklevend
Tenenwarmer - Thermopad
Verkoopprijs: 2,88 €
Tenenwarmer - Thermopad
Tenenwarmer - Thermopad
Tenenwarmer - Thermopad
Beschrijving

Thermopack - Teenwarmers

Outdoor, zware werkzaamheden, kranten bezorgen, koukleumen en reuma of andere spieraandoeningen? Een Thermopack helpt

Gebruik een thermopack. Een relatief voordelige oplossing om het urenlang warm te houden

Thermopads serie van warmtekussentjes zijn lucht geactiveerd. Ze brengen een natuurlijke warmte dankzij de unieke samenstelling van de inhoud.

Ze warmen op tot 45 °C (113 °F) en houdt een gemiddelde temperatuur van 37 °C (98,6 ° F) gedurende 8 uur.
Voeg een handwarmer toe aan je handschoenen om je handen warm te houden in koude omstandigheden.

De dunne, comfortabele teenwarmers zijn gemakkelijk aan de sokken te bevestigen met de kleefzijde van de boven- of onderkant. Ze worden geactiveerd door contact met zuurstof bij het openen van de verpakking en geven tot 8 uur natuurlijke warmte! Geen koude voeten meer.

 Vooral jagers, skiërs, stadion- en kerstmarktbezoekers zijn blij met het aangename effect van onze teenwarmers. Geproduceerd volgens Japanse normen, zijn de warmers onderworpen aan de strengste criteria van hittekwaliteit. De teenwarmers zijn de ideale metgezel voor alle activiteiten in de frisse, koele lucht.

De voetwarmers zijn het goedkope alternatief voor onze grote voetwarmers, de enige warmers. toepassing  Na het openen van de verpakking moet de beschermfolie eerst van de pad worden verwijderd. De teenwarmer wordt vervolgens met de kleefzijde van boven of van onder aan de sokken bevestigd. Nu kunnen de schoenen worden aangetrokken. Hoe kouder het is, hoe belangrijker een goed geïsoleerde schoen is.