400ml - Carbon Pro Spray impregneer alles!

PDFPrintenE-mailadres
Voor Alle materialen - specifiek metallic leer, textiel, suede en nubuck
400ml Carbon Spray collonil schoen waterproof
Verkoopprijs: 13,75 €
Beschrijving

Carbon Pro spray 400 ml voordeelverpakking

Collonil Carbon Pro Waterproofing spuitbus

Er was nog nooit een product dat langer en beter beschermt dan de Carbon Pro. Deze krachtige waterproof bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een 'spray-on membrane'.

Hierdoor ontstaat er een onzichtbare structuur die zorgt voor een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil. Waterdruppels glijden als parels van het materiaal af. Deze premium spray is geschikt voor alle materialen.

-0---0-

De Carbon Pro Impregnation Spray is de koning onder de hoogwaardige impregnators en de absolute en onbetwiste topverkoper.

De innovatieve technologie maakt vrijwel onbeperkte impregnering van alle materialen en ademende membranen zoals Gore-Tex® of Sympatex® mogelijk.

Het fungeert als een spuitbaar membraan met extreem kraleneffect en beschermt tegen langdurig vocht, extreme vochtigheid en vuil.

Ondanks het zeer effectieve impregnatievermogen blijft de ademhalingsactiviteit van het behandelde product volledig verliesvrij.

Carbon Pro is geschikt voor schoenen, functionele jassen, handtassen, rugzakken en nog veel meer.

Bij regelmatig gebruik verlengt de spray de levensduur van elk behandeld product aanzienlijk. Carbon Pro mag in geen enkel huishouden ontbreken! Probeer het.

.