Rug / body verwarmer - Thermopad - 12uur

PDFPrintenE-mailadres
12 uur actief
Thermopack - Rug / body verwarmer
Verkoopprijs: 3,33 €
Thermopack - Rug / body verwarmer
Thermopack - Rug / body verwarmer
Thermopack - Rug / body verwarmer
Beschrijving

Thermopack - Rug / body verwarmer

Outdoor, zware werkzaamheden, kranten bezorgen, koukleumen en reuma of andere spieraandoeningen? Een Thermopack helpt

Gebruik een thermopack. Een relatief voordelige oplossing om het urenlang warm te houden

Thermopads serie van warmtekussentjes zijn lucht geactiveerd. Ze brengen een natuurlijke warmte dankzij de unieke samenstelling van de inhoud.

Ze warmen op tot 45 °C (113 °F) en houdt een gemiddelde temperatuur van 37 °C (98,6 ° F) gedurende 12 uur.
Voeg een handwarmer toe aan je handschoenen om je handen warm te houden in koude omstandigheden.

Thermopad rugwarmer is uitgerust met een textielkleefoppervlak en kan op elk deel van het lichaam op de kleding worden bevestigd. De rugverwarming wordt automatisch geactiveerd na contact met zuurstof en geeft een aangename warmte af gedurende maximaal 12 uur. Welzijn en ontspanning voor vrije tijd, sport en werk. Warmte is gebruikt sinds de oprichting van de menselijke geschiedenis. Deze kennis vormt de basis van de werkingswijze van de zelfverwarmende thermische bestrating. De warmte die al na enkele minuten instaat, kan het algemene, fysieke en emotionele welzijn bevorderen. De thermische bestrating is comfortabel, discreet en geurloos.  

Nooit meer bevriezen Thermopad rugwarmer is de ideale metgezel voor alle activiteiten in de frisse, koele lucht. Als je het helemaal koud hebt, is onze rugwarmer precies goed voor je. Voor een bijzonder aangenaam welzijn kan het aantal gebruikte verwarmers naar wens worden verhoogd. Onze thermopaden zijn gemaakt volgens de hoogste Japanse normen. Uiteraard ontvangt u dit product in een Duitstalige verpakking met gebruiksaanwijzing.