Rapide ledercrème bruin in blik 150ml

PDFPrintenE-mailadres
Ledervet 150 ml bruin
Rapide ledercreme
150 ml. ledercreme zwart
Rapide ledercreme
Beschrijving

Rapide Ledercreme leer onderhoud

Ledervet is een product om leder regelmatig te onderhouden. Trekt goed in de poriën van het leder en houd het leder soepel. Conserveert het leder en is te gebruiken op meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc. Altijd op een onopvallende plaats uitproberen, vooral op een nieuw stuk leer. Bevat minerale oliën gemengd met hoogwaardige wassen.
Verkrijgbaar in zwart, bruin en transparant (kleurloos)

Gebruiksaanwijzing: Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zonodig uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend. Verlengt de levensduur van het leder.

Rapide

Rapide B.V. is al meer dan 100 jaar producent van leder-, hoef-, en paarden verzorgingsproducten! Hun hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar in heel Europa en is een Nederland een duidelijke leader in de paardensport. Niet alleen hun kwaliteit maar ook hun verpakking en uitstraling maken duidelijk het verschil! Diverse topruiters als Peter Geerink, Gert-Jan Bruggink, Joyce Heuitink, Willem Greve en Alice Naber-Lozeman gebruiken al jaren Rapide producten met volle overgave. Mede dankzij hun test resultaten en goedkeuring kunnen wij onze klanten topkwaliteit bieden en garanderen!