Alles voor je Schoenen - Strik je veter voor een goed doel


Online verkoop van lange opvallende sprankelende gekleurde en geprinte Mr.Lacy sneaker schoenveters

Allesvoorjeschoenenbanner Mr.Lacy assortiment


Gopherit allesvoorjeschoenen long colorfull shoelacesVaarwel voor historische ambachten. In 2008 nam Gopherit een besluit. We zagen dat er geen eind komt aan de overname van de winkel in de straat, door internet winkels. Merken en ambachten stopten met winkels en gingen over naar de digitale snelweg. In ons dorp Pernis rukten de woonhuizen op ten koste van de middenstand; niche markten zoals o.a. de schoenmakerij, verdwenen.

In 2015 brak één van de veters van onze schoenen en konden we in de zaak waar we onze schoenen hadden gekocht geen nieuwe veters kopen. Uiteindelijk belandden we bij een hakkenbar waar voor veel geld een slechte kwaliteit Chinese veter werd gekocht. Nieuwe gekleurde vrolijke veters van geode kwaliteit konden we verder nergens vinden. Er is wel weer een opkomst in winkels die sneakers en sportschoenen verkopen en in dat geval vaak zonder de veters aan te bieden. Een goed moment om een online Sneaker schoenveter winkel te starten.

 

In 2008 besloot Jolanda Nieuwenkamp het roer om te gooien en twee behoeften te combineren. Enerzijds lag er een behoefte om het leven anders in te gaan richten; de kinderen de deur uit en een overschot aan vrije tijd, anderzijds lag er een behoefte in het vinden van artikelen die niet meer in de winkels te verkrijgen zijn. Gopherit werd geboren; een achteraf qua internet niet zo handige, combinatie van het phonetisch Go For It qua beweging in combinatie met Gopher (een Spaanse bergmarmot, ons teken voor vrijheid) en IT, de eerste webshop met IT benodigdheden

Hulpverlening op een andere manier - De rechten en het aanvullen van de behoeften van kinderen

Eind 2009 deed zich een nieuwe wijziging voor. Het leven van René en Jolanda Nieuwenkamp kreeg een nieuwe wending. Na het bezoek aan een weeshuis in Uganda, werd de winst van internetbedrijf Gopherit voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van activiteiten in Oeganda. Dit heeft geleid tot het oprichten van een stichting met de naam ”Stichting Bulamu” . In 2010 werd door de overhead de ANBI status toegekend. Stichting Bulamu is geregistreerd in Rotterdam, Nederland en Kampala, Uganda

Verander de wereld, begin bij jezelf 

Van 2009 tot 2013 hebben Jolanda en René tien reizen uitgevoerd naar Uganda, gevolgd door een 7 maanden durende sabattical in 2013Dit lange verblijf werd met name gebruikt voor het opzetten en continueren van projecten om kinderen te coachen, nieuwe projecten op te starten en een school en weeshuisproject te borgen.

Terug in Nederland bleek het niet eenvoudig om de draad weer op te pakken. De westerse / europese manier van leven her oppakken duurde meer dan een jaar. Eindelijk is het nu zo ver dat we weer in staat zijn nieuwe ideeen tot leven te brengen en een nieuwe zaak te starten. Een zaak waarin we oude schoenen willen pimpen met nieuwe accessoires. Allesvoorjeschoenen.nl moet aanvullen in een behoefte en daarnaast een doorstart zijn in het sponsoren van de behoeftigen in een warm land, 6000 kilometer hier vandaan. In samenwerking met  Mr.Lacy - een succesvol internationaal Nederlands sneakervetermerk, beginnen we in 2015 met het verkopen van schoenveters. De sneaker markt is hot, jong, krachtig, kwaliteit, kleurrijk, helder en sprankelend - en daar gaan wij voor. Klaar en trots om aan u een sneaker update aan te bieden. Herveter je schoenen!

Mr.Lacy sneaker veters zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, een grote varieteit in bedrukkingen (prnts) en lengtes. Robuust, hoge kwaliteit, betaalbaar hoewel niet goedkoop, reflecterend, waterafstotend, hexagrip of lekker dun, alle maten en soorten zijn verkrijgbaar. Gopherit levert wereldwijd de meest complete collectie Mr.Lacy veters. De veters dragen de namen die overeenkomen met de meest opvallende eigenschap. Runnies voor hardlopen, atletiek en marathon activiteiten. Goalies voor voetbal, honkbal en rugby. Snowies lange sterke veters voor ski, Snowboard en wintersport. Hikies voor lange afstand wandelen en hikes. Printies voor school en sociale sneaker omstandigheden en Glow in the Dark laces voor net dat lekker onopvallend opvallen.

Ook de afmetngen zijn vaak zichtbaar in de namen. ”Smallies” , ”Skinnies” , ”Flatties” , ”Roundies” , ”Waxies” , ”Cowies” , ”Runnies” , ”Flexies” ; voor iedere schoen meerdere mogelijkheden. Gegarandeerd scherp geprijsd, snel geleverd, tevredenheid gegarandeerd, 30 dagen retourbeleid en niet goed geld terug

 www.allesvoorjeschoenen.nl colored and printed Mr.Lacy sneaker shoelaces Steun een wees - pimp je schoenen

Gopherit ©2008-2015

Jolanda Nieuwenkamp

 

Wilt u een extra donatie doen voor Stichting Bulamu dan kan dat hier

Betaal met iDEAL
Bedrag:€ 5

Betaal met iDEAL
Bedrag:€ 10

Betaal met iDEAL
Bedrag:€ 25

Kies uw donatiebedrag
Kies uw doel