Reis Poetsdoek - Jack´s Shoe Wipe Neutral 4 stuks schoenpoests doekjes

PDFPrintenE-mailadres
Bevat Supreme Creme de Luxe schoencreme
Jacks Shoe Wipe Neutral schoenpoests doekjes
Jacks Shoe Wipe Neutral schoenpoests doekjes
Jacks Shoe Wipe Neutral schoenpoests doekjes
Beschrijving

EASY SHOE SHINE
ANYTIME, ANYWHERE


Jack's Shoe Wipe is de 3-in-1 innovatie van traditionele schoenpoets! Eén veegbeurt maakt je schoenen schoon, verzorgt en glanst perfect met de beste kwaliteit schoencrème in de kleur van je schoenen die al op de doek is. En je handen schoon houden. Geen borstels, potten met schoencrème en doeken nodig! Je schoenen zullen je altijd hun verbluffende look en lange levensduur geven wanneer je de beroemde Collonil Supreme Crème de Luxe 1909 gebruikt. Ideaal voor op reis, op kantoor en thuis. Eenvoudig in gebruik, het beste resultaat!

Vind je het leuk om je leren schoenen, laarzen en sportschoenen te laten schijnen? Of u nu op reis bent, op het werk of thuis, u kunt uw schoenen er in minder dan 2 minuten geweldig uit laten zien. Zelfs vlak voor die belangrijke vergadering of onverwachte datum!

Jack's Shoe Wipe combineert de drie belangrijkste functies - reinigen, voeden en schijnen - in één schoenpoets. Dit en de combinatie met het premium Duitse merk Collonil maakt Jack's Shoe Wipe innovatief en uniek en stelt je in staat om "gemakkelijke schoenpoetsservice, altijd en overal" te ervaren. Er is geen enkel ander product zoals natte doekjes of sponzen dat u deze drie functies en prestaties geeft.