Gabor presenteert resultaten 2019

By ne    In Businessnieuws
 
 

Gabor Shoes AG realiseerde in 2019 een omzet van 362 miljoen euro (inclusief licenties, Gabor Shop & Store GmbH en Gabor Footwear GmbH). Het totale verkoopvolume bedroeg 8,1 miljoen paren. Dat meldt Gabor middels een persbericht aan Vakblad TRED.

De merken Gabor en rollingsoft behaalden een omzet van bijna 318 miljoen euro met een verkoopvolume van ca. 7,5 miljoen paren. De omzet van het exportaandeel bedroeg ongeveer 50%. Met het merk camel active genereerde Gabor een omzet van 34 miljoen euro en de Gabor-licenties droegen nog eens 10 miljoen euro bij. Het aantal werknemers stond op 31 december 2019 op 3.095, waarvan 425 is Duitsland en 2.650 in de twee Europese fabrieken in Portugal en Slowakijë. De Gabor-onlineshop, die met zijn marktplaats-principe stationaire handelspartners betreft, groeide ook aanzienlijk. Het verkoopvolume, onder aftrek van retourzendingen, bedroeg volgens Gabor meer dan zes cijfers.

“Het aantal fysieke winkels nam weer af zowel in binnen- als buitenland. Dat was ook voor ons merkbaar,” zegt Achim Gabor als reactie op de cijfers. “In de tweede helft van het jaar waren er echter tekenen van stabilisatie. Als gevolg hiervan groeiden de startorders en zijn de nabestellingen toegenomen. Ons nieuwe herenschoenenmerk Pius Gabor start met de collectie HW 2020 op meer dan 20 markten in Europa en Azië en wordt door onze handelspartners zeer goed ontvangen.”

Meer informatie: www.gabor.de

Koop uw Gabor schoenonderhoudsmiddelen bij www.veter.shop

Derde plaats op het EK Little League voor de Southwest Thunder dames

MrLacy doneert stralende oranje schoenveters voor het EK in Juli

Het zag er stralend uit. tijdens pinksteren 2019, op het NK Softbal, werden de dames van Southwest Thunder Nederlands kampioen, De groep meiden tussen de 11 en 13 jaar kwamen in mei uit voor de regio Haaglanden Rotterdam en met de titel Nederlands Kampioen Little League op zak ligt de wereld open. De volgende stap was het EK en stiekum werd al nagedacht over de WK Little League in Amerika, maar zover kwam het dit jaar niet. Tijdens de EK Little League in Moergestel, van 11 tm 14 juli 2019, haalden we de derde plaats en daar zijn we enorm trots op.

Aan de schoenveters lag het overigens niet, die straalden nog net zo hard als voor de wedstrijden en kunnen zeker het WK volgend jaar gaan halen. Zet 'm op meiden, super trots op jullie.

 

   

 

Little League Baseball en Softball (officieel Little League
International) is een non-profitorganisatie in South Williamsport,
Pennsylvania, Verenigde Staten, die lokale jeugdhonkbal- en
softbalcompetities organiseert in de Verenigde Staten en de rest van
de wereld. De KNBSB organiseert vanuit het bondsbureau het Little
League-programma in Nederland.

 

Facebook Southwest Thunder - Facebook Little League

Een nieuwe trend veters van Satijn en Velvet

De nieuwste trend / rage - Satijnen Lint Schoenveters

We zijn niet de eerste winkel en zeker niet de laatste schoenveter leverancier die de nieuwste trend in huis heeft en verkoopt. We zien ze al een poosje, brede strikken, satijnen veters. Nieuw en gebruikt in sneakers en in klassieke schoenen. Een rage op middelbare scholen, een echte meiden gadget en een geweldig kadootje voor Sinterklaas of voor Kerstfeest 2017.

Er zijn veel aanbieders van Satin Laces, met name van Aziatische websites zoals Alibaba en Ali expres, we gaan er van uit dat daar goede veters tussen zitten, maar nemen niet het risico om deze aan te bieden. Onze velvet satijnen schoenveters komen uit Duitsland van het gerenommeerde Schoenaccessoire huis Barthels Feldhoff uit Wuppertal, dat garant staat voor een mooie kwaliteit en afwerking onder het merknaam Ringpoint - Ringelspitzen

Uw Schoenveter Specialist verkoopt deze veters in de lengte 90cm (normaal voor dames sneakers) in de kleuren Zwart, Wit, Roze, Blauw en Zilver onder de spannende benamingen

Shiny Black - Blushing Bride - Just Silver - Aruba Blue - Dreamily White en Luxury Powder vanaf 5.89 per paar

Schoenverzorging

Wij hebben alles op het gebied van schoenverzorging, voor alle verschillende materialen in verschillende prijsklasses

 

Wij bieden via onze groothandel het grootste aanbod aan schoenverzorging van de Benelux. U heeft bij ons de keuze uit het kwalitatief hoogwaardige merk Collonil. Collonil is al sinds 1909 totaalleverancier van een breed assortiment schoenverzorging. De producten van Collonil worden met de uitsterste zorg samengesteld uit hoogwaardige bestanddelen.

Daarnaast hebben wij Piggy Proof aan ons assortiment toegevoegd, hoogwaardige schoenverzorging op waterbasis.

Wij streven zo veel mogelijk naar producten vrij van oplosmiddel, CFK vrij met een Groen mileu label

Schoenverzorging kan worden opgedeeld in drie stappen: beschermen, verzorgen en reinigen. Binnen deze drie stappen zijn verschillende producten verkrijgbaar.

Onder beschermen vallen bijvoorbeeld waterafstotende sprays. Verzorgen heeft vooral te maken met het voeden en kleuren van het materiaal en reinigen spreekt voor zich. Reinigen is op te delen in droge en natte reiniging.

Schoenen worden gemaakt van heel erg veel uiteenlopende materialen of materiaalcombinaties. Per materiaalsoort is er een specifieke bescherming, verzorging en reiniging nodig.

Bekijk in de te downloaden advieswijzer hieronder welke producten voor welk materiaal geschikt zijn.

Daarnaast maken wij ook elk seizoen verzorgingsadviezen voor veel verschillende schoenenmerken. Deze bundelen we twee keer per jaar in ons magazine, de SHOEcare advices. Hierin ziet u welke verzorgingsproducten geschikt zijn voor de nieuwste collecties.
 

Subcategorieën