Derde plaats op het EK Little League voor de Southwest Thunder dames

MrLacy doneert stralende oranje schoenveters voor het EK in Juli

Het zag er stralend uit. tijdens pinksteren 2019, op het NK Softbal, werden de dames van Southwest Thunder Nederlands kampioen, De groep meiden tussen de 11 en 13 jaar kwamen in mei uit voor de regio Haaglanden Rotterdam en met de titel Nederlands Kampioen Little League op zak ligt de wereld open. De volgende stap was het EK en stiekum werd al nagedacht over de WK Little League in Amerika, maar zover kwam het dit jaar niet. Tijdens de EK Little League in Moergestel, van 11 tm 14 juli 2019, haalden we de derde plaats en daar zijn we enorm trots op.

Aan de schoenveters lag het overigens niet, die straalden nog net zo hard als voor de wedstrijden en kunnen zeker het WK volgend jaar gaan halen. Zet 'm op meiden, super trots op jullie.

 

   

 

Little League Baseball en Softball (officieel Little League
International) is een non-profitorganisatie in South Williamsport,
Pennsylvania, Verenigde Staten, die lokale jeugdhonkbal- en
softbalcompetities organiseert in de Verenigde Staten en de rest van
de wereld. De KNBSB organiseert vanuit het bondsbureau het Little
League-programma in Nederland.

 

Facebook Southwest Thunder - Facebook Little League

Een nieuwe trend veters van Satijn en Velvet

De nieuwste trend / rage - Satijnen Lint Schoenveters

We zijn niet de eerste winkel en zeker niet de laatste schoenveter leverancier die de nieuwste trend in huis heeft en verkoopt. We zien ze al een poosje, brede strikken, satijnen veters. Nieuw en gebruikt in sneakers en in klassieke schoenen. Een rage op middelbare scholen, een echte meiden gadget en een geweldig kadootje voor Sinterklaas of voor Kerstfeest 2017.

Er zijn veel aanbieders van Satin Laces, met name van Aziatische websites zoals Alibaba en Ali expres, we gaan er van uit dat daar goede veters tussen zitten, maar nemen niet het risico om deze aan te bieden. Onze velvet satijnen schoenveters komen uit Duitsland van het gerenommeerde Schoenaccessoire huis Barthels Feldhoff uit Wuppertal, dat garant staat voor een mooie kwaliteit en afwerking onder het merknaam Ringpoint - Ringelspitzen

Uw Schoenveter Specialist verkoopt deze veters in de lengte 90cm (normaal voor dames sneakers) in de kleuren Zwart, Wit, Roze, Blauw en Zilver onder de spannende benamingen

Shiny Black - Blushing Bride - Just Silver - Aruba Blue - Dreamily White en Luxury Powder vanaf 5.89 per paar

Schoenverzorging

Wij hebben alles op het gebied van schoenverzorging, voor alle verschillende materialen in verschillende prijsklasses

 

Wij bieden via onze groothandel het grootste aanbod aan schoenverzorging van de Benelux. U heeft bij ons de keuze uit het kwalitatief hoogwaardige merk Collonil. Collonil is al sinds 1909 totaalleverancier van een breed assortiment schoenverzorging. De producten van Collonil worden met de uitsterste zorg samengesteld uit hoogwaardige bestanddelen.

Daarnaast hebben wij Piggy Proof aan ons assortiment toegevoegd, hoogwaardige schoenverzorging op waterbasis.

Wij streven zo veel mogelijk naar producten vrij van oplosmiddel, CFK vrij met een Groen mileu label

Schoenverzorging kan worden opgedeeld in drie stappen: beschermen, verzorgen en reinigen. Binnen deze drie stappen zijn verschillende producten verkrijgbaar.

Onder beschermen vallen bijvoorbeeld waterafstotende sprays. Verzorgen heeft vooral te maken met het voeden en kleuren van het materiaal en reinigen spreekt voor zich. Reinigen is op te delen in droge en natte reiniging.

Schoenen worden gemaakt van heel erg veel uiteenlopende materialen of materiaalcombinaties. Per materiaalsoort is er een specifieke bescherming, verzorging en reiniging nodig.

Bekijk in de te downloaden advieswijzer hieronder welke producten voor welk materiaal geschikt zijn.

Daarnaast maken wij ook elk seizoen verzorgingsadviezen voor veel verschillende schoenenmerken. Deze bundelen we twee keer per jaar in ons magazine, de SHOEcare advices. Hierin ziet u welke verzorgingsproducten geschikt zijn voor de nieuwste collecties.
 

Vandaag is René jarig en is het tijd voor iets nieuws in onze schoenveter shop.

Een verjaardags schoenveter blog.

Terwijl de facebook felicitaties binnenstromen is net een nieuwe bestelling van de groothandel gebracht. Allemaal nieuwe gadgets die de shop verrijken nu we naar sinterklaas, kerst en oud en nieuw uitkijken.

November 2017. Het is bijna zover. De klachten over vroege pepernoten en kerstreclames hebben bijna geen grond meer en bij de banketbakker liggen de marsepeinen varkentjes de klant al toe te lachen. November en December. De maanden met de grootste omzet bij de middenstand en bij de grotere zaken wordt al weer uitgekeken naar bonussen en miljoenenomzetten. Voor ons, als kleine middenstand, zelfstandige eenmanszaak in schoenveters en schoenpoets artikelen is dit ook een interessante periode. Het is namelijk de periode dat we ons weer voorbereiden op een nieuw jaar, een nieuw schooljaar in Oeganda en dus een nieuw budget om gevuld te krijgen.

We adverteren ermee en waarschijnlijk is het toch niet bij iedereen bekend, de winst van deze zaak gaat volledig naar projecten in Oeganda. Van ons loon in loondienst kunnen we goed rondkomen en onze passie, behoeftigen in Oeganda helpen met een opstapje wordt steeds duurder. De schoenveter zaak is een leuke manier om dit gat op te vullen. Op deze manier bent u als klant ook altijd bezig om te investeren in goede doelen en weet u zeker dat met het strikken van uw schoen een kind in Afrika een pannenkoekje voor het ontbijt heeft om te eten. Natuurlijk, het is voor uw gewin en daarom niet aftrekbaar en toch is dit een interessant gegeven dat we elkaar verder helpen en deze aarbol gezamenlijk in verantwoordelijkheid delen.

Kerst en sinterklaas mogen dan ook een zegen zijn voor hen die het iets minder hebben, www.bulamu.org ; Wees een steun, steun een wees - alvast bedankt met uw aankoop.

En wat hebben we dan allemaal voor nieuws? Een hele nieuwe lijn met schoenveters voor ijshockey en kunstschaatsen. Niet zo maar een lijn maar Blue Sports Canadese shoelaces

En wat te denken van de nieuwe trend Silk Laces, uitgebreid met huidskleur en roze

En als laatste een leuk kado voor de man of vrouw die alles al heeft - een giftset om witte schoenen wit te houden en een basis schoen onderhoudsset

Mooi toch - voor elk wat wils. Als klap op de vuurpijl willen we uw aankoop supporten met een eenmalige korting van 10% om te kijken of deze blog gelezen wordt. Voer bij uw betaling de code BLoG2710 in en de 10% wordt verrekend over het hele bedrag

Happy Xmas

Subcategorieën