Schoenpoets supreme leercreme 100ml glad leer onderhoud

PDFPrintenE-mailadres
voor hoogglans- en gladleer
Collonil 1909 supreme creme luxe schoenpoets
Verkoopprijs: 8,41 €
Kies een variant
Beschrijving

1909 Creme de Luxe. Hoogglanscreme

Collonel 1909 Supreme Crème 100 ml pot

100ml Schoencèrme voor hoogglans- en gladleer - transparant

De waardevolle natuurlijke wassoorten en olie in de Collonil 1909 Supreme Crème beschermen en verwennen zowel gladleer als hoogglansleer. Frist de kleur op en het leer behoudt zijn kleurdiepe glans. Schoen crème van het merk Collonil 1909. Deze schoenpoets is verkrijgbaar in alle gangbare kleuren. Deze kleurloze / neutrale schoenpoets is verpakt in een 100 ml doosje. Deze schoen crème is van de hoogste kwaliteit en zal beter beschermen dan welke schoenpoets dan ook! De schoen wordt optimaal verzorgd wanneer deze wordt ingesmeerd met de juiste schoenpoetskleur. Voor het uitpoetsen van de schoen de crème eerst even laten intrekken/drogen.

Een natuurlijk materiaal, vervaardigd uit was en olie, om uw gladlederen schoenen te verwennen en beschermen. Houd er rekening mee dat de kleuren door technische omstandigheden kunnen afwijken. Optimale frisheid voor kleur en een perfecte diepe kleurvolle glans.

Collonil

Collonil is een wereldwijd premiummerk op het gebied van schoenverzorging. Voor elk materiaal heeft Collonil het juiste verzorgingsproduct. Of u nu wilt beschermen, verzorgen, reinigen of kleuren, Collonil heeft de juiste producten hiervoor in haar assortiment.